Svenskt och naturligt foder för hund och katt

Doggy AB är Sveriges största tillverkare av hund- och kattmat. På ett tjugotal marknader erbjuder vi sund och naturlig djurmat, tillagad på svenskt vis.

Sedan starten 1903 har Doggy AB i Vårgårda stått för naturlig, pålitlig, svensktillverkad katt- och hundmat av hög kvalitet. Vi har ett arv vi förvaltar och värnar om. Men också ständigt utmanar, för att fortsätta hitta det allra bästa för våra fyrbenta vänner.

Svensk produktion för ett tjugotal marknader

Idag finns vi på ett tjugotal marknader och erbjuder både torrfoder och våtfoder. Det som driver oss är en äkta passion för katter och hundar. Att producera naturlig, hälsosam mat som de mår bra av är vår viktigaste uppgift – och så kommer det alltid att vara.


Vi utvecklar framtidens hund- och kattmat

Vi satsar stort på produktutveckling och innovation, för att hela tiden kunna erbjuda den allra bästa hund- och kattmaten. Det innebär att vi kontinuerligt vidareutvecklar befintliga produkter, men framförallt att vi arbetar för att hela tiden ta fram nya produkter. Så att vi kan fortsätta fylla matskålar världen över med sund och naturlig djurmat från svenska Vårgårda.

  


Doggy AB i siffror

Startår: 1903
Marknader: ca 20
Medarbetare: ca 200 st
Omsättning: ca 740 mkr/år 


Karta som visar på vilka marknader Doggy finns