Vill du jobba hos oss?

Klappar ditt hjärta lite extra för hundar och katter? Vill du arbeta i en innovativ miljö där kvalitet och hållbarhet är självklarheter? Då kan vi ha ett jobb för dig.

Många karriärmöjligheter

På Doggy AB finns många tänkbara karriärvägar. På huvudkontoret kan vi erbjuda arbete inom allt ifrån produktutveckling, försäljning, marknad och kvalitet till logistik, ekonomi och order/kundtjänst. Vill du arbeta i produktionen i vår fabrik finns flera olika maskiner och många delar i processen att lära känna. Oavsett roll går du som nyanställd ett introduktionsprogram för att bekanta dig med de olika processerna och avdelningarna. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att komma igång med arbetet och lära känna dina kollegor.

Att arbeta på Doggy AB

Idag är vi runt 160 medarbetare. Många står för den viktiga produktionen och vi ser ett växande behov på vårt kontor. Oavsett var i kedjan du vill bidra blir du en del av en tillverkningskedja med dynamiskt tempo och hög innovationstakt. Vi arbetar i en miljö som karaktäriseras av öppenhet, helhetssyn och handlingskraft. Varje medarbetare, oberoende av roll inom företaget, får kontinuerligt stöd och utrymme att utvecklas. Tillsammans tar vi ansvar för att varje produkt som lämnar Vårgårda är ansvarsfullt tillagad, med varje hunds eller katts bästa för ögonen.

Lediga tjänster just nu

Dessa tjänster finns lediga just nu, ansök via länkarna nedan...


Digital Specialist

Brinner du för digital marknadsföring och digital utveckling? Vill du vara en nyckelperson för att utveckla Doggy ABs digitala närvaro? Slår ditt hjärta lite extra för våra fyrfota vänner? Välkommen till oss på Doggy – vi erbjuder en specialistroll med stor möjlighet att vara med och utveckla våra varumärken och vår affär med fokus på digitala kanaler!

Digital specialist

 

— Vår organisation

Doggy AB ägs av NDX investment group och verkar idag på ett tjugotal marknader. Vi har idag runt 160 medarbetare och sätet finns i svenska Vårgårda.