Våra produktutvecklare bor på Tassalyckan

På Tassalyckan bor våra egna produktutvecklare som bestämmer om vår mat blir godkänd eller inte. Ingen av våra produkter slinker förbi dem. Deras uppgift är att vara finsmakare, och därigenom hjälpa till att ta fram den bästa svenska kattmaten och välsmakande förstås.

Startade 1992

Det trettiotal katter som bor och arbetar på Tassalyckan är katter som fått en andra chans i livet. Det vill säga att de flesta kommer från katthem eller är omplaceringskatter. Det är inte alltid lätt att få katterna att komma överens men med mycket kärlek går det mesta.  

Inget passerar våra produktutvecklare

Två gånger om dagen serveras mat och katterna luktar på, smakar och bedömer näringsriktig kattmat tillverkad av de allra bästa svenska råvarorna. Vad katterna väljer och hur mycket de äter studeras och dokumenteras noga för att sedan utvärderas. Katterna utvecklar både torrfoder och våtfoder.

Röd stuga med vita knutar

Alla katter på Tassalyckan har ett eget litet rött hus med vita knutar. Här får de lugn och ro i sin egen lilla stugby. De har stora härliga gräsmattor och många klätterträd att leka och busa i när de inte jobbar.